-

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kuvia kisaviikolta

Eka viikko kisojen jälkeen on vierähtänyt aika rauhallisissa tunnelmissa. Kaikeksi onneksi mä pystyin olemaan vielä tän viikon poissa töistä, joten on tullut pääasiassa nukuttua, syötyä ja pistettyä vihdoin alkusyksyn muutosta asti räjähdyksen vallassa ollutta kämppää asumiskelposeen kuosiin. Muutaman kevyen aamuaerobisen ja pari punttia oon käyny tekemässä, mutta pääasiassa palautumisen kannalta on tää viikko mennyt.

Kisojen jälkeinen aika on varmaan monelle kisaajalle melkein haastavinta aikaa, vai olenko väärässä? Meni kilpailu omalta osalta miten tahansa, jälkeenpäin tulee vielä käytyä omia kisakuvia läpi, mietittyä mikä onnistui ja mikä ei, vastailtua sataan tsemppausviestiin myöhässä ja kerrattua kisaviikonlopun tapahtumia jos kenenkin kanssa. Ja ehkä ennen kaikkea mietittyä että mitäs sitä nyt tehdään ja miten edetään. Itselle tämä oli kolmas kisa ja vaikken ole mikään kova jännittäjä niin jälkeenpäin huomaan kyllä että aivot ovat kerranneet tapahtumia vielä aamuisin herätessä tällä viikolla... On tämä laji siinä mielessä niin uskomaton, että kuukausien ajan valmistaudut muutaman minuutin kestävään suoritukseen ja se on ohi nopeammin kuin ehdit edes ymmärtää. Ei ehkä ihme että jälkeenpäin sitä kelailee että mitäs kaikkea silloin tapahtuikaan.

Kokosin vielä mun ja mieheni kännyköistä ja netistä yhteen niitä vähiä kuvia joita tuli expo-viikolta napsittua. Sattumanvarasessa järjestyksessä ja suuri osa erittäin huonolaatuisia (paitsi tietenkin Tommi Mankin ja Mike Sirénin ottamat. heh), enjoy ;)

Yksi Nicolen seminaareista :) Ryhmäfoton aika!
Mun biksut tuli tähän kisaan yhteistyökumppaniltani T Fit Designilta, ja ne oli todella todella kauniit. Voin suositella T Fitiä enemmän kuin lämpimästi: laadukasta työtä ja Tiina on ollut tosi tarkka koko ajan tehden muutoksia mun niin pyytäessä. Jos suunnittelet kisaavasi keväällä ja tarkoituksena on teettää uusi kilpailuasu niin ota nopeasti yhteyttä Tiinaan, sillä keväälle on vielä paikkoja jäljellä (info@tfitdesign.fi).

Biksuista puheen ollen; tässä Nicolen biksut ja kisakorut vuosimallia 2014. Ei paljon kangasta näy swarowskien alta. :) Nicolella on ollut koko kisauransa ajan yksi ja sama bikinisuunnittelija.


Ja toiset vähintään yhtä blingatut.

Randomia mutta niin normaalia: eväät (ne mitä mahtui) tungettu hotellin minikokoseen jääkaappiin...

Poseja treenailemassa Nicolen opissa.


Joku joutu yllättäen jakamaan palkintoja vähemmän edustavissa vaatteissa, noouu :D Oli hieno päästä katsomaan pro-kisa livenä ja tietenkin kunniatehtävä päästä ensimmäisenä onnittelemaan upeita sijoittuneita. Kuvassa palkintonsa ovat saaneet meidän Suomi-kaunottaret Sara Back ja Anna Virmajoki.

Kisa-aamuna fiilis oli kunnon suhteen sellanen ettei tehnyt paljon mieli peiliin tuijotella. Onnistun kuitenkin yleensä ulkoistamaan noi epävarmuuden tunteet aika hyvin joten olin tosi rauhallinen koko päivän: tässä käy niin kuin on tarkoitus eikä stressaaminen auta yhtään mitään, mä ajattelin. Ja niinhän siinä kävi. :)

Mun hiukset laittoi ystäväni Karla; väristä kiitos Nina Tannerille, joka suihkutti Jan Tanalla mulle värin; kisameikin tein omin pikku kätösin kuten aina.
MetroAutolle suurensuuri kiitos kisaviikon auton lainasta! Tällä kulkupelillä saatiin Nicole kiidätettyä aina sinne missä hänen piti seuraavaksi edustaa. :)







Että semmosta tällä kertaa.


Ihanan Jaanan kanssa bäkkärillä, hahaa :D 
Nicolen kanssa kisan jälkeen. Mulla oli riisikakkua suu täynnä tässä kuvassa :'D. Vähän meinas olla liikuttunutta tunnelmaa ilmassa kun N tuli kisan jälkeen vielä onnittelemaan ja hyvästelemään. Mulla oli ihan uskomattoman ihana viikko tän naisen seurassa, opin häneltä paljon ja arvostan nyt henkilön tavattuani ja tutustuttuani entistä enemmän sitä upeaa uraa, jonka hän jo tähän mennessä on tehnyt. Ja lisää on varmasti häneltä luvassa, ei epäilystäkään etteikö olisi. :)
Now or never! Hha. Mun mies sano kisan jälkeisenä päivänä, että nyt mietit sit ihan oikeesti mitä sun on tenhny mieli pitkän aikaa ja mennään hakemaan sitä. Mä koitin miettiä pääni puhki jotain muita herkkuja kuin ne perinteiset sushit ja muut mitä nyt muutenkin on cheat mealeilla ja tankkauksissa syöty... Ja hep, McDonald'sin McFlurry Daim-rouheella, sen mä palavasti halusin!!! MUTTA, sehän osottautu olevan ihan hirveetä shaibaa näin monen vuoden tauon jälkeen. En olis ikinä uskonu että joskus sanon näin, mutta se maistu loppua kohden ihan kuvottavalta. Ei sillä etteikö ruoka ja herkut noin muuten olis tällä viikolla maistunu, mutta toi oli kyllä suuremmassa määrin aivan järkyttävää pelkältä sokrulta ja joltain teolliselta massalta maistuvaa mömmöä...
Ja tutut kuviot rullaa jälleen. Happy fitness for all of us ;)

Tästä eteenpäin EI perse edellä puuhun vaan suunnitelmallisesti ja järkeä käyttäen eteenpäin! :D

8 kommenttia:

  1. Ihana että jaksat kirjoitella edes silloin tällöin! Sulla on aina niin ihana tyyli kirjoitella ja kertoa asioita! :D Nyt tulee kaamea kysymys tulva! Toivottavasti jaksat vastailla! :)

    Onko sulla edelleen treenikassina se best body nutritionin (jätti)kassi? :D Onko se sama kuin tämä: http://www.bbnfinland.fi/best-body-treeni-laukku-p-877.html vai onko toi pienempi versio? :P Sun viekulla se kassi ainakin näyttää siltä etää vetää sisäänsä paljon tavaraa! :D

    Ja oletko oikeasti tykännyt siitä magnesium oilista mitä levitetään iholle esim. ennen/jälkeen treenien? Että toimiiko se oikeesti vai onko se vaan sellasta 'materialistista hömppää'? :D Ja kun niitäkin on monta eri (sportti, yö ym) versioita niin oletko käyttänyt mitä niistä?

    Ja sitten vielä mitä kaikkea vastustuskykyä parantavia/"superfoodeja" käytät säännöllisesti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva että jaksat lukea :) Mulla oli just toi treenikassi joo mutta se on aikalailla lahonnut sieltä täältä eli ei oo enää käytössä. Mun olalla melkein mikä tahansa kassi näyttää aika isolta eli suhteuta siihen. ;D Kyllä toi tosin hyvin tavaraa veti, ei siinä mitään!

      Magnesium-öljyt on ihan loistavia. Mä oon pääasiassa käyttänyt sitä sport-versioo (eli tämä: http://www.betteryou.com/magnesium-oil-sport-spray) ja se lämmittää hyvin lihaksia ennen treeniä.

      Superfoodeja käytän kausittain, eli en syö jatkuvasti samoja. Vastustuskykyyn mulla ehdottomasti parhaiten on auttanut pakuritee ja -uute, suosittelen kokeilemaan. :) Lisäksi melkein aina mulla on käytössä chlorella, joka puhdistaa kehoa ja MSM joka on hyväksi nivelille ja kudosten uudistumiselle. Dieetin ulkopuolella syön jatkuvasti paljon marjoja, ne voi mun mielestä myös lukea superruokiin. Kausittain lisäksi maca, spirulina, raakakaakao ainakin... Mutta paljon on vielä myös kokeilematta! :) Toivottavasti tästä oli sulle apua!

      Poista
  2. Kiva oli katella kuvia kisapäivältä ja olit kyllä upeana!

    VastaaPoista
  3. Kuulumisia kaipaillaan kovasti <3 Milloin aiot kilpailla seuraavan kerran?

    VastaaPoista
  4. Saakelin kainus takapuoli sulla.

    VastaaPoista
  5. Ihan mielettömän "cool" tapa kirjoittaa, ja hienot bikinit. :)

    VastaaPoista
  6. Moikka,
    Löysin sattumalta blogisi. Hauska tapa sulla kirjoittaa! :) Jaksaa lukea pidemmällekkin! :)

    VastaaPoista

Jätä viesti <3