-

tiistai 27. toukokuuta 2014

Fiiliksissä

Toisena vasemmalta minä, laitimmaisena oikealla -160 cm -sarjan voittaja. Kuva: Team-Andro

Pikainen moi! En ole vielä ehtinyt ladata kaikkia kisakuvia koneelle, joten odotutan teitä niiden kanssa vielä vähän lisää. Tai ehkä ootte jo löytäneet ne jostain muualta...

Puhkun intoa taas treenin pariin palattuani. On ihan uskomaton fiilis, kun pitkästä aikaa salille mennessä kroppa on niin täynnä energiaa että tekis mieli hyppiä ylös-alas ihan silkasta ilosta! Mieletöntä. Odotan innolla, että pääsen kunnolla käsiksi taas plyo- ja HIIT-treeneihin, jotka oli multa dieetin ajan poissa kuvioista.

Kuten oon täällä aiemminkin kirjoittanut, itselleni tiukka kisakunto ei riitä motivaattoriksi tähän hommaan. Sen sijaan se uskomaton energiamäärä, jonka hyvästä treenistä saa, ja se tunne kropassa, kun se on terve, elinvoimainen ja toimii kaikin puolin hyvin...siinä on sitä jotain, joka motivoi ja jonka takia tätä jaksaa tehdä <3 Niinpä en ole pahemmin peiliä tuijotellut vaikka kroppa on kisojen jälkeen muuttunut jo tässä ajassa pehmeämpään suuntaan. Ihan sama, niin kauan kuin mieli on hyvä ja energinen! Sitä paitsi se usein näkyy myös ulospäin jos ihmisellä on hyvä olla. Nyt on aika keskittyä hetken taas kovaan treeniin ja hyvällä fiiliksellä eteenpäin porskuttamiseen.

Palaillaan astialle :) Voikaa hyvin ja nauttikaa treeneistä!

3 kommenttia:

  1. Paljon sulla oli painoa kisoissa ja paljon noussut nyt kisojen jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullu käytyä vaa'alla mutta veikkaus 47 kg sillon kun oli alimmillaan nesteet, nyt noussut kolmisen kiloa. En kauheesti ole vaakaa seurannut mutta suuntaa-antavasti se on tietysti ihan hyvä väline kun seurailee mihin tilanne kehittyy.

      Poista
    2. Ja vielä pakko huomauttaa kun toi paino kuulostaa niin hurjan pikkuruiselta, että mun pituus on 156 cm :)

      Poista

Jätä viesti <3