-

perjantai 16. toukokuuta 2014

Terkut Espanjasta!

Hola! Espanjassa ollaan! Santa Susanna on kiva pikkukaupunki, joka sopii hyvin tällasen reissun miljööksi: tekemistä on, muttei liikaa. Jos olisi iso kaupunki niin mun tekis koko ajan mieli mennä ympäriinsä pää kolmantena jalkana ja nähdä kaikki, mutta nyt pystyy myös hyvillä mielin relata hotellilla. Kuumuus saattaa vähän keräillä nestettä kroppaan, joten liikaa auringossa lekottelua joutuu nyt vähän välttelemään.

Viimeistelyt on käynnissä ja toivon että loppuaika ennen kisaa sujuu suunnitelmien mukaan. Olo on ollut tosi hyvä, ja positiivinen energia on virrannut, joten tällä kun sais mennä kisaan saakka niin jes! :) Bikini fitness on euroopanmestaruuskisoissa lajeista viimeinen eli kisataan sunnuntai-iltana. Aluksi aattelin et ei voi olla totta, mä en siis pääse päivääkään nauttimaan Espanjan ruuista tällä reissulla...mutta se nyt on tällä reissulla aika toissijanen juttu ehkä kuitenkin. :D Ja toisaalta on ollut kiva, että nyt on aikaa rauhassa vielä relata ennen kisaa täällä paikan päälläkin eikä ole tarvinnut heti ruveta maalaushommiin ja viime hetken valmisteluihin. Oon tutustunut myös superkivoihin tyyppeihin täällä!

Bikini fitness pro Sara Back ja bikini fitness juniorikisaaja Milla Kelahaara

Muistakaa seurata mua Instagramissa (instagram.com/johanna_hermans) koska siellä päivittelen tiheämmin kuulumisia! Netti on täällä nyt vähän satunnaisesti käytössä, mutta koitan muistaa ahkerasti ikuistaa reissua, koska täällä on KIVAAA :D

Kiitos tsemppiviesteistä ihanat tsempparit! Pidän suomenlippua korkealla täällä ;) <3

6 kommenttia:

  1. hirrrrmusesti tsemppiä ja pidä hauskaa!♡

    VastaaPoista
  2. Go Johanna! Meidän minimyy!! Oot paras <3
    -Päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos <3 Ihan ei riittänyt tän kertanen suoritus kotiinviemisten mukaan saamiseen :/

      Poista
  3. postausehdotus: voisitko joskus laittaa kuvia siitä, miltä oot näyttänyt ennen ja miltä nykyään? se vois olla tosi mielenkiintoista nähdä!! :) tsemppiä hulluna emiin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti jälkijunassa! Ja voin tehdä :) Musta tuntuu etten oo muuttunu kymmeneen vuoteen mihinkään, mutta ihan varmana oon sitten kun kuvia alkaa tiirailla :) Joten voisipas olla ihan mielenkiintosta itsellekkin!

      Poista

Jätä viesti <3