-

lauantai 3. toukokuuta 2014

Bikini fitness ja kauneudenhoito


Kävin taas kisoihinvalmistautumismielessä moikkaamassa Parhankankaan Suvia Tampereen Kauneusateljeella. Paitsi, että muutama viikko sitten geelilakkauksen pintaansa saaneet kynnet oli aikansa eläneet (aka ylikasvaneet) ja kasvojen ihohuokoset huusi puhdistautumista, olin myös urheasti kasvattanut mun kainalokarvoja (!!! :''D), jotta olisi mahdollista sokeroida ne pois. Niinpä, hyyyi. Mutta vasta-ajelluista kainalokarvoista on mahdotonta saada sokerimassalle tarttumapintaa, joten muutama päivä pitäisi salillakin sinnitellä pitkähihaisissa paidoissa ennen sokerointia.

Totuushan on, että tummapigmenttisenä naisena saan sheivailla kainalo- ja muita ihokarvoja päivittäin, joten sokerointi tuo ison helpotuksen meikäläisen arkeen. Myös kisavärin levittämisen kannalta sokerointi on hyvä vaihtoehto, koska tahmea sokerimassa kuorii ihon pinnalta kuollutta solukkoa tasoittaen ja pehmentäen ihoa valmiiksi kisavärille.

Kasvohoitona minulle tehtiin sama setti kuin viimeksi ennen kisoja: timanttihionta, kevyt happopuhdistus huokosille, kosteuttava ja puhdistava naamio. Tuo yhdistelmä toimi viimeksi mun iholla hyvin ja tukkiutuneet huokoset sai kyytiä. Timanttihionta kuorii hellästi kasvojen ihoa siloittaen sen pintaa, vahvistaen imunestekiertoa ja samalla puhdistaen huokosia. Sen jälkeen tehdyllä happopuhdistuksella taas tehtiin täsmähoitoa kohdille, joissa tukkeutuneita ihohuokosia oli enemmän. Tukkeumat ikäänkuin "pursuavat" ulos hoidon aikana ilman että kosmetologin tarvitsee niitä pahemmin erikseen kaivella ja puristella. Kuulostaa (varsinkin mustapääkammoisille) liian hyvältä ollakseen totta, mutta totta se kuitenkin on. Tosin tämä hoito saattaa kirvellä herkkää ihoa aika lailla, joten kaikkein nautinnollisimpaan hemmotteluhoitoon ei kannata varautua. Omalle sekaiholleni hoito kuitenkin sopii eikä kirvely tunnu sietämättömältä, joten suosin sitä ihan jo sen tehokkuuden vuoksi. Ihana sileä ja vauvanpehmeä iho vs. hetken pikku kirpaisu - eipä ole vaikea valinta. :)

Viimeisenä sain taas uudet ihanat geelilakkaukset sormien kynsiin. Tykkään yksinkertaisesta ainakin mitä kisakynsiin tulee, joten ranskalainen manikyyri pikku kimalteilla höystettynä toimii kuin unelma. Tuskin osaisin elää pitkien rakennekynsien kanssa. Geelilakkaus on musta ihan loistava tapa saada siistit kynnet muutamaksi viikoksi eteenpäin! Lakkaus kasvaa pois oman kynnen mukana ja sen voi tarvittaessa myös viilata tai liuottaa kynsilakanpoistoaineella irti.

Kosmetologilla käynnit on niitä pieniä hemmotteluhetkiä, jolloin saa kerrankin vaan olla. Mä kannustan jokaista naista ottamaan edes joskus itselleen pienen hetken ja nauttimaan ammattilaisen käsissä omaa ihonhoitoa helpottavasta, rentouttavasta ja rauhoittavasta tuokiosta. Ihan vaan koska siitä tulee niin hyvä mieli. Ja ihan vähän myös sen takia, että sen jälkeen myös kauniin, tasaisen meikkipohjan tekeminen on niin paljon helpompaa. ;) Kiitos Suvi! <3 

2 kommenttia:

  1. Mä otin myös Kuala Lumpurissa elämäni ensimmäiset geelit (ja samalla myös elämäni eka manikyyri muutenkin...) ja tykkäsin ihan älyttömästi! Nyt vaan pitäisi jotenkin liuotella se irti, koska kolmessa viikossa on kynnet kasvaneet melkoisen paljon, onneksi voi lakata päälle :D

    Seuraava askel on uskaltautua kosmetologille, haluaisin vaan varmoihin käsiin ja tässäkin ammattikunnassa on niin moneen lähtöön tekijöitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo geelit on kätevät kyllä kun voi jopa väriin kyllästyessään lakata päälle ja poistellakin lakat ja geelit säilyy silti oman kynnen vahvistuksena. Ainoo on just tosiaan toi että ylikasvaessaanhan ne tietty menee ruman näkösiksi, mutta onneksi siihen menee kuitenkin useempi viikko. :)

      Ja kosmetologista...täytyy sanoa että oon itse todella tarkka kans mihin menen. Kauneusateljéta en turhaan hehkuta - oon palannut sinne monissa muissa paikoissa käynnin jälkeen aina uudelleen, koska siellä oon vaan saanut aina niin tarkkaa, huolellista ja oikeasti asiakkaan tarpeita kuuntelevaa palvelua. Monissa paikoissa joko hutiloidaan, tingitään hoidoissa käytettyjen tuotteiden laadusta tmv., eikä sellasen hoidon jälkeen ainakaan itselle jää kovin "hemmoteltu" olo.

      Poista

Jätä viesti <3