-

tiistai 21. tammikuuta 2014

Vyön kiristelyä

Eilen oli tasan 12 viikkoa Fitness Classiciin. 12 viikkoa kisoja ennen on monella kisaajalla rajapyykki, jolloin dieetti viimeistään alkaa. Mulla on tähän mennessä ollut aika luksusoltavat, kun kaloreita tiputettiin muutama viikko sitten ihan hitusen. Painoa lähti parisen kiloa 6 viikon aikana, ja näistä varmaan osa nestettä.

Tänään sainkin sitten uuden ruokavalion, mikä tarkoittaa mun kohdalla lisää vyön kiristystä, mutta vielä kuitenkin ihan reippaan oloisesti ruokaa. Makroja ollaan fiksailtu koko ajan pikkusen, ja mulla on edelleen ihan kaikkea ruokavaliossa mukana. Pienempiä määriä vaan. Joillain valmentajilla näyttää olevan tyylinä laittaa jengi keto(tai erittäin vähähiilariselle)-dieetille, onko jollain kokemusta miten se toimii kisadieetillä? Jaksaako treenata, säilyykö lihas? Ihan mielenkiinnosta kyselen - itse toivon ettei mun tarvi sellaiseen lähteä, koska rakastan hiilareita, lol.

Viikonlopun tankkaus. Sushia, namnam.
Eli siis toisin sanoen toivottavasti rasva tirisee näillä keinoilla nyt sitten tältä tytöltä seuraavien viikkojen aikana! Vaikken sitä kovin vähärasvaista lookkia tosiaan kauheesti ihannoikkaan (kuten oon tainnut täälläkin kriiseillä), niin kisakunto sitä kuitenkin vaatii, että multakin vähän rönsyjä kuoritaan nyt hetkeksi aikaa pois. Ei ole hurjan paljon tiputettavaa, mutta siksipä just se ehkä tuntuukin enemmän epämiellyttävältä kun joutuu eroon suojakerroksestaan. :D Mutta silti samalla kisojen kannalta toivoo, että dieetti etenisi siihen suuntaan, että kutistuminen jatkuu edelleen... Kinkkistä!

Cheat mealit säilyy ohjelmassa edelleen. Oon pitänyt ne hiilaripainotteisina, eli syönyt juurikin esimerkiksi ison kasan sushia tai muuta vastaavaa, joka on suht vähärasvaista mutta jossa on paaaljon hiilareita. Näin saan hyvin täytettyä lihasten glykogeenivarastoja seuraavan treeniviikon varalle. Näin dieetillä cheat mealin tarkoitus on myös buustata aineenvaihduntaa toimimaan reippaammin ja välttää kropan liikaa totuttamista mataliin kaloreihin.

Tässä nää mun dieettieväät

No ei vaan. Arvaa kaks kertaa mikä eväs on mun ja mikä poikien. :P
Kotiposettelua. Jeejee
Tälleen se menee. Pieni tyttö pienenee entisestään. Toivottavasti pienet lihakset säilyy tässä matkan varrella! (Toi peili tarvii kyllä jotain kovan luokan jynssäystä, huomasin just :D)
Tänään oli selkä/haba/pohjepäivä
Kippari-Kalle täs moro!
Siinäpä sitä super-fitness-jeejeetä taas. Katsellaan mitä dieetin tiukentuminen saa kropassa aikaan - mielenkiinnolla odotan!

Ihanaa ja rautaista viikkoa kaikille <3

4 kommenttia:

  1. Mahtavassa kunnossa olet tyttö! Innolla odotan kun nouset lavalle ja kiva seurailla miten kisadieetti etenee :) Tsemppiä!

    Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis <3 Tsemit treeneihin sinne kans :)

      Poista
  2. Ooooo, hyvältä näyttää Johanna!

    VastaaPoista

Jätä viesti <3