-

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Arnold Sports Festival 27.2.-2.3.2014

On se aika vuodesta, kun yhdet IFBB:n ammattilaisliigan vuoden kuumimmista ja merkittävimmistä kisoista on käsillä. Nimittäin Arnold Sports Festival 27.2.-2.3. Ohion osalvaltiossa Yhdysvalloissa.


Mua itseäni kiinnostaa tietysti eniten Bikini international -kisa, joka käydään tänä vuonna neljättä kertaa. Mukana on vakuuttava kokoonpano bikini fitness -ammattilaisia maailman huipulta, joten kisaa on varmasti ilo katsella! Viime syksyn Bikini Olympia oli mun ensimmäinen kosketus ammattilaiskisojen katsomiseen, ja tajusin kuinka valtavasti se auttoi mua ymmärtämään lajia. Suosittelen siis kaikille kisaajille tai kisaamisesta kiinnostuneille katsomaan analyyttisin silmin ammattikisaajia ja miettimään tuomarinäkökulmasta lopullisia sijoituksia. :)



Bikini International -osallistujalista 2014:
Noy Alexander
Stacey Alexander
Jennifer Andrews
Juliana Daniell
Margret Gnarr
Ashley Kaltwasser
Courtney King
Amanda Latona
Janet Layug
Nathalia Melo
Jessica Mone
Justine Munro
India Paulino
Yeshaira Robles
Anna Starodubtseva
Anna Virmajoki

Oma kestosuosikki Nathalia Melo lähtee kisaan varmasti altavastaajana, ja täytyy sanoa, että niin paljon kuin hänen fysiikastaan ja lavaolemuksestaan tykkäänkin, olen todella (positiivisesti) yllättynyt jos hänet tullaan näkemään mitalisijalla. Nathalian kulta-ajan bikini-divisioonassa on puhuttu jopa olevan ohi, mutta koskaan ei saa sanoa ei koskaan... Jospa tällä kertaa tultaisiin näkemään taas vähän pehmeämpää ja naisellisempaa Nathaliaa kuin 2013 Olympiassa, niin ehkä sijoituskin olisi jälleen parempi.

Eniten kultamitaliodotuksia on varmaan viime vuoden Ms. Bikini Olympia Ashley Kaltwasserin niskassa. Jotain aika ihmeellistä saa tapahtua, ettei Ashleyä kärkisijoilla nähtäisi. Viime vuoden Bikini International -voittajalta, eksoottiselta India Paulinolta odotetaan myös paljon, mutta itse en suoraan sanottuna hänen lavaolemuksestaan oikein piittaa. Siinä on vähän liikaakin keikutusta ja flirttiä mun makuun. Rajansa kaikella hei! ;D

Oma valmentaja Anna Virmajoki myös kisassa mukana ja toivon sydämeni pohjasta Annalle onnistuneita viimeistelyjä, koska kaikki muu hänellä tulee joka tapauksessa omassa paketissaan olemaan kasassa. Annalla on tärkein mitä bikinissä vaaditaan eli aivan ihanteellinen rakenne, mutta sen lisäksi hän on tehnyt kovan duunin lihasmassan rakentamiseksi ja vieläpä ponnistanut pienen maan edustajana jenkkitähtien rinnalle kilpailemaan - ei huono saavutus ollenkaan!

Kisoja voi streamata livenä bodybuilding.comin kautta, lisätietoa täältä.
Bikini International kisataan lauantaina 1.3.

Viime vuoden 1st callout:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti <3