-

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Dieettikuulumisia

Hello! Pikaiset ja hyvin sekavat terkut täältä Lontoosta kuvien muodossa vaihteeks ---->



Täällä treenit sujuu ja fiilis on pienentyneestä menusta huolimatta katossa. Tottakai treenin jälkeen on aina vielä enemmän lopussa kuin normaalisti ja nälkäkin kurnii, mutta varsinkin kavereiden kanssa treenatessa tommoset pikkuseikat unohtuu äkkiä. Ruuan väheneminen aiheuttaa ohikiitäviä känkkäränkkäkohtauksia, mutta muuten tähän mennessä vielä kaikki hyvin ja teen innolla töitä pikkuruisemman kunnon esiin kaivamiseksi :). Eiköhän sitä kurjuuttakin ole luvassa, kyllä mä sit kerron rehellisesti. Dieettifiilarit tuntuu olevan niin erilaisia eri ihmisillä ja tietysti varmaan kovasti riippuvaisia myös siitä, kuinka kovalla intensiteetillä dieetti potkaistaan käyntiin ja kuinka iso ero on verrattuna harjoituskauteen.

Dieetillä erityishuomiota annetaan myös palautumiselle, koska kroppa on tavallista kovemmilla saadessaan vähemmän polttoainetta ja cardiotreeniäkin väännetään aiempaa enemmän. Mulla onkin ensi viikolla tiedossa  kevennetty treeniviikko, jonka aikana kyllä treenataan, mutta vain muutaman kerran ja maitohappoja karttaen. Lisäksi tiedossa on hierontaa, ah. Siitä on taas hyvä jatkaa kovemmalla meiningillä.



Miehen lätkämatsia katsomassa ja omat safkat mukana tietenkin :). Hyi mua, toi light-mehu ei oo hyväks ihmiselle.


Siinä se mun maalihirmu on <3






Poseerauksiakin on tullu treenattua muutamaan otteeseen. Tässä toisen täällä Lontoossa asuvan bikini fitness -kisaajan Maija Kivelän kanssa. Tässä näkee hyvin poseerauksen merkityksen fysiikan esille tuomisessa :D. Meitsi keskittyy kameran käyttöön ja mahan sisään vetäminen ja RYHTI on näköjään siinä tohinassa päässy unohtumaan. Putkiaivot, anyone? Maijalla on kokeneena (ja hyvin menestyneenä) kisaajana poset upeesti hallussa ja ennen kaikkea todella kaunis ja siro fysiikka, josta ei kyllä paljon heikkouksia tarvikkaan piilotella lavalla.



Vakiolook eli yläasteelta karannut kolli. Näin dieetin edetessä alkaa fysiikkakin muistuttaa sellasta enemmän ja enemmän. Heh.



Annoskateus?? Tulee varmaan?



Muuten, pienenä varoituksen sanana kevään kisaajille: testasin innoissani Pro Tanin verenkiertoa ja pumppia ja lihasten erottuvuutta ja mitä lie parantavaa Hot Stuff -tuotetta kämmenselkiin...ja tuloksena ihan mieletön syyhy ja kutina parin minsan päästä!! Kädet muuttu myös tulipunasiksi, mikä ei tästä kuvasta täysin erotu. Lähti kyllä pesemällä pois, mutta hyvä että tuli testattua ennen itse kisoja. Eli mitä tästä opimme: testatkaa tuotteita huolella ennen h-hetkeä!



Siinä ne taikapullot möllöttää. Lue: siinä ne mun lihakset möllöttää.



Treenivideon kuvauksia salikamun kanssa. Mussa on yks hyvä puoli: saan kenet tahansa näyttään jättimäisen isolta mun vieressä ;D.

edit. Haluaisitteko muuten ennemmin nähdä blogissa videoita kuin kuvia? Mistä te tykkäätte? Mikä teitä kiinnostaa?? Mistä te voisitte saada hyötyä omaan treenaamiseen tai syömiseen tai muuhun?



Olkapäätreeni on mun Akilleen kantapää edelleen. Pientä illuusiota olkapäiden olemassaolosta aina välillä treenin jälkeen on...mutta vain pientä :(. Onneks ens viikolla Suomeen tullessani pääsen valmentajan olkapääkouluun taas ja sit boom, mikään ei voi estää treenien maaliin menemistä!



Pääväri lautasella ei taida jäädä epäselväks ;)



Pakuriteetä flunssalta suojautumiseen <3 Ja KYLLÄ, raahaan tiettyjä tuotteita Suomesta asti mukanani.



Kumpi on mun? En kyllä dieetin ulkopuolellakaan maitotuotteita pahemmin käytä, mutta välillä Starbucksissa on tullut tilattua latte tai Chai latte soijamaidolla, nam. Nyt dieetillä kahvi on viimeistään mustaakin mustempaa.



Kaventuneet posket luo illuusion leventyneistä hartioista? ;)



Mä oon semmonen tarjoushaukka, että kun joku ruokavalioon kuuluva asia on tarjouksessa, niin ostan sit hyllyn tyhjäksi. Eilen löyty nelisen kiloa kalkkunanfilettä, hahaa.



Siinä ne on matkalla puntarin ja uunin kautta pakkaseen



Low-carb -päivän evästyksiä



Dieetti on alkanu mennä sen verran monimutkaseks että eihän nää määrät pysy pienessä päässä... Jääkaapin ovesta voi siis luntata, että paljonkos sitä riisiä saikaan syödä. :P



Huolestunut katse peiliin: onko se painon putoaminen saanut pikku muskelit kaikkoamaan? Siinä vaiheessa kun kutistuu puoleen, on parempi alkaa laittaa kuvat tuplana.

Ihanaa keskiviikkoa teille kaikille! <3

Onko teillä muuten toiveita postausaiheista? Mä aloin viime kesänä pitää tätä blogia siksi että a) mulla olis jokin päiväkirja, josta joskus myöhemmin on kiva muistella fiiliksiä ja b) että tutustuisin ehkä samanhenkisiin tyyppeihin tätäkin kautta :) Onkin aina kiva kuulla jos joku on saanut jutuista jotain iloa itselleen. Jos voin kirjoitella jostain mikä teitäkin ehkä kiinnostaa, niin aina parempi. Let me know <3

8 kommenttia:

  1. Mä ainakin tykkään ihan tällaisista postauksista ja mielelläni luen dieettifiiliksistä rehellisesti, koska en usko, että se voi olla ainakaan loppuajasta kovin herkkua :) Poseista olisi kiva nähdä sellainen video, missä aluksi ollaan ilman posea ja otetaan asento. Vähän kuin tuo kuva, missä kerrot mitä on jäänyt tekemättä mutta videona. Tajusiko tuosta mitään mitä tarkoitan? :D

    Löysin blogisi ihan randomilla ja mietin, että onpa tutun kuuloinen nimi. Sitten kun näin kuvat, niin tajusin, että ollaan oltu yliopistolla yhtä aikaa joillain kursseilla. Muistan, että silloin jo katsoin sun olevan hyvässä tikissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Sari, kiva kun tulit kommentoimaan. :) Toi posevideo on hyvä idea, pitää katsoo jos sellasen ehtisi jossain vaiheessa toteuttamaan! Poseerauksilla on ihan älyttömän iso vaikutus siihen, miltä fysiikka näyttää...

      Sullakin kiva blogi! Millä kursseilla ollaan oltu samaan aikaan?

      Poista
    2. En kuollaksenikaan muista :) Mä opiskelin julkisoikeutta pääaineena mutta kävin aika paljon vakuutustieteen ja yrityisjuridiikan kursseja kauppakorkean puolella sivuaineena. Olisiko jollain niistä ollut sitten. Mä jätin yliopiston kandivaiheeseen ja siirryin työelämään hakemaan motivaatiota. Nyt sitten luen tradenomin tutkintoa, kun jotain teki taas mieli opiskella mutta hallintotieteen opinnot eivät kyllä enää nappaa :)

      Poista
    3. Heii, nyt kun katon uudestaan (tihrustin viimeks vain kännykän näytöltä) sun kuvia, niin kyllä mä muistan sut nähneeni! Mutta en kyllä itekkään muista millä kurss(e)illa... Mä oon kans seilannu vähän tässä työelämän ja opintojen välillä omaa paikkaani etsien ;)

      Poista
  2. Moi Johanna! Ihan super blogi sulla, en tiedä mistä bongasin, mutta ilo on ollut lukea ja hirveesti inspistä saanut omaan treeniin, vaikka nyt onkin treenaukset vähemmällä, kun on perheenlisäystä tulossa. En ikinä ole ollut mikään megatreenaaja/urheilija, jolla olisi jotain suuria tavoitteita tässä liikkumisessa, enemmänkin vaan se oma hyvinvointi ja siksi sun blogi onkin mitä mainioin, koska otat niin hyvin huomioon sen, että kaikki eivät välttämättä treenaa kohti fitnesskuntoa. Sulta voi poimia paljon hyviä vinkkejä omiin treeneihin ja syömiseen. Musta on ollut tosi kiva lukea sun treenikuulumisia ja seurata matkaa kohti ekoja kisoja! Ja ihana kuulla Lontoo juttuja kans, kun itsekin siellä vähän aikaa asustelin tossa pari vuotta sitten *kaupunki kateus*.

    Kuten tuossa yllä mainittiin ihan perustreeni/ruoka/tuote yms postaukset kiinnostaa eli ihan se perusarki ja työ mitä teet nyt ennen kisoja. Hirrrveesti tsemppiä treeneihin, keep up the good work :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Elena! Kiitos paljon ja kiva kun oot löytäny tiesi tänne :) Ihan superpaljon onnea perheenlisäyksestä! Tosi kiva kuulla jos blogista on löytynyt jeesiä tai inspistä sun treeniin. Oonkin toivonut että mun postauksista välittyy ennemmin sellanen viesti, että treenata, parantaa kuntoa/terveyttä/hyvää oloa/ulkonäköä voi tosi monella erilaisella tavalla eikä kaikkien todellakaan tarvi tai edes kannata lähteä fitnesskisoja kohti treenaamaan, koska se on tavallaan aika extreme-puuhaa ja osittain myös kaukana terveellisyydestä. :) Kun opettelee tekemään hyviä valintoja ihan normaaleissa arjen tilanteissa, niin ei todellakaan tarvi syödä joka suupalaa vaa'an kautta tai käydä joka aamu aamulenkillä.

      Paljon tsemppiä sullekin treenaukseen, vaikka se on varmasti aika erilaista odotusaikana! ;) Nauti siitä ajasta täysillä!

      Poista
  3. Moi! Oot ihan älyttömän upeessa kunnossa kyllä :) Samaa mieltä, että rehellisiä fiiliksiä on just kivoin lukea. Mäkin löysin tään blogin jotenki randomisti, ja oon heti koukussa. Vielä lisää haluaisin kuulla ruokavaliosta ja treeneistä, mut ennen kaikkea fiiliksistä. Videopostaukset ois kyllä kans kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitti kommentista ja kiva että tykkäät :)) Treeneistä ja syömisistä varmasti tulee jutusteltua jatkossakin, ja niistä fiiliksistä myös ;) Koitan niitä videopätkiäkin saada aikaseks, ne vaan aina jää kun treeneissä ei oo sellaseen sähläämiseen mukamas aikaa keskittyä (tekniikan ihmelapsen tekosyitä ;)) :D Mutta jos ottais oikein asiakseen niin ehkä niitä sais tehtyä! Kovia treenejä sulle!

      Poista

Jätä viesti <3