-

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Yhteistyössä: Oi! Oi! Brazil



Oi! Oi! On tullut aika esitellä tuorein yhteistyökumppani, Oi!Oi! Brazil. Tää yhteistyö onkin oikea piristysruiske helmikuun keskelle, kyseessä on nimittäin kuuman auringon, kauniiden naisten ja räiskyvien värien maasta Brasiliasta Suomeen vaatteita tuova yritys. IHANAAA, mä oon niin innoissani tän yrityksen meiningistä - lue ihmeessä koko postaus niin ymmärrät kyllä miksi! <3

Näin Oi! Oi! Brazil kuvailee itseään verkkosivuillaan:

"Oi!Oi! Brazil Oy on naisellisuutta hehkuva ja kuumaa Brasilian muotia tarjoava yritys, jonka toiminta on saanut alkunsa Koillis-Brasiliassa sijaitsevalta tehtaanmyymälöiden kohtaamispaikalta. Toiminta keskittyy koillis-Brasilian tekstiili- ja urheilutarviketuontiin, brasilialaisten pienyrittäjien toiminnan ja työllisyyden tukemiseen sekä erilaisten hyväntekeväisyysprojektien tukemiseen. Tarkoituksena on tuoda Suomeen tarkoin valikoitujen pienien tekstiilitehtaiden tuotteita, samalla auttaen köyhän alueen yrittäjiä kasvattamaan liiketoimintaa.

Tarjoamme suomalaisille mahdollisuuden hankkia erilaisia ja naisellisuutta korostavia käsinpoimittuja tuotteita, joiden tekijöistä tuomme esiin aidon tarinan. Ostaessaan vaatetta, suomalainen asiakas saa mahdollisuuden tietää, kuka vaatteen on valmistanut ja mikä esimerkiksi kyseisen ompelijan tarina on. Näin vaatteelle muodostuu syvempi tarkoitus ja läpinäkyvyys inhimillisessä tuotantoprosessissa. Lisäksi tarjoamme kuluttajalle aidon mahdollisuuden vaikuttaa niin mallistoihin kuin köyhien perheiden elämän tukemiseen Brasiliassa."



Sain jo ensikosketuksen vaatteisiin, kun tehtiin viime Suomen reissulla kuvauksia verkkokauppaa varten. Vaatteet itsessään oli laadukkaita ja mun mielestä ihanista materiaaleista valmistettuja: ilmavia, hengittäviä, hyvin laskeutuvia ja siispä tosi imartelevia. Treenivaatteita (toppeja) on mun päällä jo muutamaan otteeseen vilahtanut täällä blogissakin.Tykästyin moniin treenilegginseihin, mutta toisaalta ihanat, iloisen väriset kesämekot sai kyllä ikävöimään rantaelämää ja aurinkoa.... Pala Brasiliaa Suomeen tuotuna ei oo koskaan liikaa, oli kyseessä sitten treeni- tai muu vaate! :) Muhun kolahtaa lisäksi se, että yritys toimii myös eettisesti kestävältä pohjalta.

Tuotteet myydään pääasiassa verkkokaupan kautta, joten kannattaa käydä tsekkaamassa valikoimaa sieltä. Ideana on, että valikoima vaihtuu usein ja esimerkiksi treenilegginsejä tuodaan aina aika pieni erä Suomeen - ei siis vaaraa, että joka toisella treenaajalla on ensi viikolla salilla samat housut jalassa.

Oi! Oi! Brazilin periaatteena on antaa asiakkaiden äänen näkyä valikoimassaan, joten esimerkiksi just nytkenellä tahansa on mahdollisuus toivoa, minkälaista kuosia ja värimaailmaa haluaisi Brasseista tuotavan (asiakaspalvelu@oioibrazil.fi).



Mä en ole itse ikinä päässyt Brasiliassa käymään, mutta matkakuume ei oo ainakaan pienenemään päin... ;) Tulevaisuudessahan Brasiliassa tapahtuu kaikkea näkemisen arvoista muutenkin: tänä kesänä siellä pelataan fudiksen MM-kisat, ja kesäolympialaisetkin on seuraavan kerran 2016 Rio de Janeirossa.

Jos sun sydän sykkii kauniille väreille ja naisellisille vaatteille, joita ei varmasti joka tytön päällä näy, kannattaa seurata Oi! Oi! Brazilia Instagramissa ja Facebookissa. Käy myös virtuaalihypistelemässä vaatteita verkkokaupassa. Ainiin, ja lue mun esittely nettisivuilta! :D

2 kommenttia:

  1. Voi olla, että tää tulee kahdesti mutta netti jotain lagailee....

    Tää on niiiin paras yhteistyökumppani! Oon rehellisesti kade :) Huikean hyvä filosofia likoilla, K:lle sitä kehuin vuolaasti. Pakko kyllä tilailla parit trikoot, kun Suomeen pääsen. BTW ihana tuo tittelisi, Tropical Model :) *hehkutus loppuu*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan huippu :)) Ja joo, noita leggareita on niin loputtomasti ihania, et pää menee pyörälle verkkokaupassa :D
      Ja voisin olla Tropical Modelina ihan vaikka kokopäiväduunikseni ;D

      Poista

Jätä viesti <3