-

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Aina matkalla

Terveisiä Tampere-Helsinki -junasta! Viikko pyörähti taas tutun kaavan mukaan käyntiin maanantaiaamuna tokkurassa junaan kiirehtien. Tuttua on myös aamupuuron höriminen autossa ja meikkaaminen tärisevässä junassa. Ylipäänsä musta tuntuu, että varsin iso osa mun elämästä on viime aikoina mennyt erinäisissä kulkuvälineissä autoista lentokoneisiin.

Ollaankin mun miehen kanssa rakennettu vankka yksimielisyys siitä, että näin parin vuoden epämääräisen etäsuhteilun ja edestakas matkustelun jälkeen olis ihan hauska asua pitkästä aikaa samassa paikassa. Siksipä muutto miehen opiskelujen perään Lontooseen koskeekin tänä syksynä (taas) meitä molempia. Nyt on vaan työ- ja asumiskuvioiden sekä vielä omien opintojen viimeistelemisen sumpliminen käynnissä.





Suomi kutsuu kuitenkin varmasti ensi vuoden aikana useampaan kertaan, eikä vähiten siksi, että mun uudet valmentajat ovat Suomessa. Meidän tiimi, Team 24Gold, on muuten vasta tänä kesänä perustettu ja valmentajina toimii aiemminkin mainitsemani Marjo Krishi ja Anna Virmajoki. Ihan parasta! Näillä naisilla on huikea kokemus fysiikkalajeista ja maailmanmestaruuksia pokattuna useampia :) Näin hyvien valmentajien kanssa oli mahtavaa päästä aloittamaan kisaprojekti.





Viikonloppu meni ystävän häissä, syödessä ja nukkuessa. Käytiin perjantaina mieheni kanssa Tampereen Fressi Sykkeellä rykäisemässä plyo-treeni. Fressin jäsenyys on ollut mulle ihan ykkösvalinta, koska oon tosiaan niin eri paikoissa jatkuvasti. Samalla kortilla pääsen salille niin Helsingissä, Espoossa kuin Tampereella ja vielä superjoustaviin aikoihin. Toimii!

Lauantaina viikon treeneistä sokerina pohjalla oli enää HIIT, jonka kävin tällä kertaa pinkomassa juoksumatolla ennen häihin lähtöä. Kuuden vedon jälkeen oli sellanen olo, että ihan kiva kun tällä viikolla ei ole enää tiedossa muuta kuin palautumista :). Jälkihiki oli vielä kylmän suihkun jälkeen sitä luokkaa, että juhlamekon päälle vetäminen ei ollu se houkuttelevin vaihtoehto :D Eikä se hiki kyllä päässy laskemaan koko päivänä, oli meinaan melkosen lämmin keli...



Transformation in the locker room... :D Hikimonsterista leidiksi, hahaa!

Sunnuntai vierähti aika lailla lepäillessä ja kokkaillessa. Oltiin aika väsähtäneitä... Nukuttiin pitkään ja otettiin vielä päiväunetkin, joten se helpotti ehkä hitusen tätä viikon alotusta. Ruuatkin on nyt eilisen kokkailun tuloksena nätisti muovibokseissa matkalla työpaikalle. No excuses ;)

Loppuun vielä maailman helpoin kuumien kesäpäivien pelastus:





150 g jäisiä marjoja
25 g heraprotskua
20 g manteleita
steviaa maun mukaan
Vettä sen verran kuin blenderi vaatii pyörittääkseen massaa

Sitten vain kaikki hyvään blenderiin ja surrur! On muuten helppoa ja niiin hyvää, että hakkaa jädet mennen tullen, uskokaa pois ;) Suosittelen!

Itse käytän tällä hetkellä tän tekemiseen Bamix-sauvasekotinta, sillä se on kokonsa puolesta tälläselle reissaajalle kätevämpi kuin iso blenderi. Sillä menee myös jäiset marjat smoothiksi, toisin kuin joillain halpisvirityksillä. Ruoanlaittokin on joskus varusteurheilua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti <3