-

torstai 4. heinäkuuta 2013

Ready, set...

Nyt on eka miitti toisen valmentajan kanssa takana ja fiilis on tosi hyvä! Niinkun sanottu tää on kuin uus alku treeneille vaikka urheiltu on eri muodoissa jo kauan. Jännä nähdä kuinka paljon treenit ja ruokavalio tulee kokonaisuudessaan muuttumaan kun saan uudet ohjelmat ens viikolla...

Tänään tehtiin kuntotsekkaus vaikka kolmen viikon takasessa try outissa otettiin kuvat joka suunnasta. Hyvä lähtökohta, koska jokaisen valmennettavan fysiikka on erilainen eikä kaikille voi lyödä täysin samaa ohjelmaa käteen. Fysiikkaa lähdetään tästä sitten parantamaan oman kropan tarpeiden mukaan. Mulla lisää massaa vaativat erityisesti pohkeet, hartialinja ja takareidet; jalkojen etureisidominanssi olisi siirrettävä takareisille. Siinäpä pähkinä purtavaksi ;) Vaikka pakaroissa on jonkin verran lihasta, sitä rakennetaan luonnollisesti vielä lisää, ovathan ne tässä lajissa tärkein lihasryhmä.






Ruokavalioon tulee pikkuhiljaa lisää energiaa. Huvittavaa, että vaikka mä luulen välillä syöväni kuin hevonen, mulla on kuulemma aivan liian matalakalorinen ruokavalio tällä hetkellä. No, nautitaan tästä siis - kyllähän syöminen kivaa on!

Ihanaa, en malta odottaa ens viikon tekniikkatreenejä ja pääsyä uuden ohjelman kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti <3