-

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Uudet ohjelmat in da house!

Oon täällä ollu ihan megainnoissani taas uusista jutuista - sain vihdoin eilen uuden puntti- ja cardio -ohjelman ja ruokavalion! Jeejeejee! Rauta oli eilen samantien kuumaa kun tein ekan treenin. Hiki virtas ja pakaroissa tuntu kyllä treenin jälkeen pitkästä aikaa vähän eri tavalla hellältä :D





Treenin jälkeen säntäsin pikavauhtia ruokaostoksille 5 min ennen marketin sulkemisaikaa, joten kovin tarkasti en ehtinyt jäädä uutta kauppalistaani tarkastelemaan... Muutoksia aikaisempiin syömistottumuksiin ei tosin ruoka-aineiden osalta tullut ihan älyttömästi, joten kotoa löytyi jo valmiiksi suurin osa kokkaustarpeista.

Hiilareita mulle tuli nyt huomttavasti lisää ja rasvaa taas aiempaa vähemmän. Ateriavälit on lyhyempiä kuin ennen, eli annoskoot on pieniä mutta usein on syötävä. Lisäksi ateriat on nyt luonnollisesti mitattava paaljon tarkemmin kyin mihin oon tottunu (tai no krhm, en oo kyllä koskaan aiemmin mitannu) ja määrät on laskettu juuri mun kulutusta vastaamaan ja treeniä tukemaan. 





Hetken jo ajattelin, että alkoipa kaikki smoothisti, kunnes tää aamu koitti... Blendasin vesi kielellä aamupalapannarini taikinaa ja jonkun ihme hosumisen tuloksena löysin sen taikinan seuraavassa hetkessä keittiön lattialta... Aamukiireeseen tosi tervetullut lisä! No, uutta taikinaa tulille ja lopputulos oli odottamisen arvoinen :)







Tänään illalla puntin jälkeen suunnistettiin mieheni kanssa Leppävaaran urheilukentälle HIIT-treeniä tekemään, nam ;) Tyhjällä radalla saatiin juosta ja tänään mentiinkin pitkästä aikaa niin paljon kuin jaloista lähti, ihanaa!! KUNNES, viimesen vedon jälkeen en enää ilmeisesti muistanu nostaa loppuunjuostuja jalkojani ja unohdin senkin että mulla oli piikkarit pitkästä aikaa :'D Niinpä löysin itseni rähmälläni nenä tartaanissa ja vasen polvi sano auts :( Siinä tuli autossa odottaneille pakastevihanneksille hyvää käyttöä. Nyt vaan toivon, että selvisin oikeasti vain mustelmalla...



Iloinen automatka ja yleisurheilusta tuttu kkk-sääntö heti käytäntöön...

Sellasta riemua ja härdelliä täällä! Tästä ne uudet treenit lähti, yeahhhh!!

5 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi sulla! Mä alotin kans hetki sitten blogin mun treenailuista, jotka ei oo kyllä niin tavoitteellisia kun sulla. Mun tekis mieli kamalasti alottaa treenaaminen kisoja varten, mut vielä en oo uskaltanu. :D Tässä aluksi nyt voi treenailla itsekseen. Tsemppiä sulle! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti paljon! :) Itekkin ehdin mietiskellä tässä lajissa kisaamista jokusen vuoden kun vaatii niin paljon omistautumista ja koko elämän uudelleen suunnittelua, mutta nyt sitten mennään eikä meinata! Tsemppiä sullekin treeneihin, oli tavoitteet mitkä tahansa! Hyvää oloa ja elämäniloa siitä saa joka tapauksessa. Kannattaa ruveta kisailemaan vasta sitten kun on varma että haluaa sitä :)

    VastaaPoista
  3. Oon tehny pitkää taustatutkimusta ja vihdoin löysin jonkun team 24 goldista jee! :D alotan itekki nyt uutena tulokkaana ja eilen oli eka tapaaminen annan kaa. Tälle viikolle olis ekat tekniikkatreenit ja ruokavalio ja treeniohjelmaa innoissaa ja jännityksel oottelen. Mut kiva et sut täältä löydin ja varmasti sit tiimipäiväs viimeistää törmätää :D olis tosiaa kiva tutustuu tiimiläisii :) zemppii treeneihin!! -kati-

    VastaaPoista
  4. Heippa! Mahtavaa että löysit! Mä en tiedä miks en oo saanu ilmotusta tästä kommentista, mutta nyt huomasin :) Kiva et tuut tiimiin ja tosiaan viimeistään syyskuussa nähdään ;) Pyydä että Anna lisää sut meidän FB-ryhmään jos siis olet FB:ssä!

    VastaaPoista
  5. Joo :D se mainitsiki siitä mut tais kiiteen keskellä unohtuu. Laitampa sille viestii et laittaa mut mukaa :P. Nooh mä tappelin varmaa puol tuntii ton kommentoinnin kaa ni varmaa ite mokasin jotenki :'D -kati-

    VastaaPoista

Jätä viesti <3