-

perjantai 13. syyskuuta 2013

Kevyen viikon saldoa

Tää viikko on koostunut lepäilystä, gradumietinnöistä ja kaikenlaisista jutuista, joihin ei normitreenit sisältävillä viikoilla ole aikaa. Harmi että pari ekaa päivää meni flunssaa pois niiskutellessa, mutta tulipahan annettua kropalle sitä täyslepoa mitä se ilmiselvästi kaipasi.



Pakuriteetä on tullut tällä viikolla keiteltyä litrakaupalla. En oo mausta mitenkään superinnoissani, mutta hyvin tää Suomen metsien taikajuoma näyttää tepsivän syysflunssaan.

Kävin myös hierotuttamassa yläselkää ja ikuisuudet jumissa olleita epäkkäitä. Mulla on ollut semmonen ongelma, että olkapää- ja toisinaan yläselkätreeni menee liikaa epäkkäille, eli ne kompensoi liikkeissä muita lihaksia. Nyt tuntui, että kireitä lihaskalvoja saatiin kunnolla auki, joten treenitkin alkaa toivottavasti mennä paremmin perille sinne minne pitää :)

Vielä olisin halunnut ehtiä hierotuttaa jalat läpi, mutta en ollut tarpeeksi ajoissa hereillä hieronta-aikoja varaamassa... Nyt oon miehen työpaikkakunnalla, eilen Tampereella, huomenna tiimipäivässä Keravalla ja sunnuntaina Espoossa, joten hierojan löytäminen oikeesta paikasta oikeeseen aikaan ei ollutkaan niin helppoa...varsinkin kun olisin halunnut olla varma että pääsen oikeesti hyvälle hierojalle enkä maksa mistään silittelystä. ;)

Hieronnan lisäksi oon palautellut kroppaa rennoilla kävelylenkeillä ja venyttelyllä. Niitä pitäis tehdä enemmän - mistä sais vaikka yhen lisäpäivän viikkoon?! Tälle viikolle on ohjelmassa lisäksi vielä yks koko kropan läpi pumppaileva kiertoharjottelutreeni, jonka ideana on kuljettaa verta lihaksiin ja saada niihin kotiutuneet maitohapot liikenteeseen. Lihaksia ei siis väsytetä vaan ainoastaan herätellään.



Taas se yksi postauksen pakollinen ruokafoto. Kalaa, riisiä ja papuja eli gourmeta suoraan muovikiposta on the go.

Ens viikolla on sitten aika palailla taas kovien treenien pariin ja nyt niitä jo oottaakin innolla! Varsinkin kun tiedossa on uuden ohjelman alottaminen. Meidän tiimissä ohjelmat päivitetään 6-8 viikon välein, jottei keho totu tietynlaisiin ja tietyllä kaavalla kulkeviin treeneihin. Innolla odotan, mitä Anna mun pään menoks keksii seuraavien viikkojen ajalle.

Odotan ku pikkulapsi myös huomista tiimipäivää meidän ihanien Team 24Gold -tyttöjen kanssa! Me kokoonnutaan huomenna Keravalle Marjon PowerCenterille oppimaan uutta, jakamaan kokemuksia ja mm. harjottelemaan poseerausta ekaa kertaa ;) Can't wait!!

Kerkesin tällä viikolla myös piipahtaa moikkaamassa kampaajaa! Se on mulle harvinaista herkkua: koska mulla on käytännön syistä aika helppo hiustyyli (pitkät ja oman väriset), käyn yleensä 1-2 x vuodessa tasaamassa latvat ja ehkä sävyttämässä tukan. Mielelläni kävisin vaikka joka kuukausi, mutta oon liian köyhä ja kiireinen. Ainoo miinus pitkässä tukassa onkin että sen leikkaamisesta ja sävyttämisestä joutuu pulittaan pitkän pennin.



Nyt rupeen selvittelemään mun mahdollisuuksia päästä salille täällä Huittisissa! Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti <3