-

maanantai 9. syyskuuta 2013

Palauttelua kropalle ja pääkopalle

Tällä viikolla mulla on ensimmäinen palauttava viikko sitten valmennuksen alotuksen. Ihan kuin kroppa olis aavistanu sen etukäteen, koska mulle pamahti viikonloppuna armoton räkätauti. En muista koska oisin viimeks ollu flunssassa (voidaan mitata ainakin vuosissa se aika), mutta nytpä sitten oon.


Viime viikon alun tenttiinlukutunnelmia gourmet-mätön parissa ;P (Yksi ateriakuva on pakko saada ympättyä postaukseen mukaan.)

Parempaan aikaan tää tauti ei tosin treenien kannalta olis voinut osua, jos nyt positiivisia haetaan. Kevyt viikko oli tiedossa muutenkin, ja nyt siis kropalle sitä ansaittua lepoa ja hellittelyä. Vaikka oonkin tottunut kohtuuisoille treenimäärille ja korkeille tehoille, on uudenlainen treeni varmaan ollu tietynlainen shokki elimistölle. Ja toivottavasti onkin, koska ei kipuu ei hyötyy, eiks ni ;) Samalla alussa minimeihin vedetyt kalorit oli varmaan omiaan alentamaan vastustuskykyä, ja nyt sitten vaan pääsi flunssa lopulta puhkeamaan päälle.

Mutta lomaa pääkopalle myös vähän; kävin tänä aamuna pää sumussa rustailemassa yliopistourani viimesen tentin! Niin mahtava fiilis sen johdosta :) Oon lipsahtanu vähän semmosen ikuisuusopiskelijan moodiin tässä viime vuosina, mutta nyt alkaa vihdoin olla taputtelua vaille loppusuoralla KTM-tutkinto!



Yliopiston kirjasto tuli aikoinaan liiankin tutuksi, mutta TJ-ei enää niin montaa! Yeah!

Kevyt viikko on muuten jokaiselle urheilijalle paikallaan aina sykleittäin muutaman intensiivisen treeniviikon jälkeen. Kevyen viikon aikana treeni on enemmän pumppailevaa ja kepeää, jotta lihaksiin kerrytetyt kuona-aineet saadaan huuhdottua ulos. Kukaan kovaa treenaava ei voi ikuisesti vain treenata kovaa antamatta kehon välillä palautua, vaan ottaakseen taas kovaa ärsykettä vastaan ja kehittyäkseen entistä vahvemmaksi keho tarvitsee huilia. Itsellä on ainakin sellainen sisäänrakennettu ominaisuus, että jos ei kukaan erikseen käske höllätä niin sitten mennään täysiä. Siksi onkin super että valmentaja nyt käski löysäämään tahtia viikon ajaksi.

Muistakaa tekin ottaa rennosti välillä :*




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti <3