-

tiistai 10. syyskuuta 2013

Salil eka salil vika

Terveisiä täältä vapaapäiväläiseltä, joka just nukku melkein puoleenpäivään<3! Herättyäni oon lähinnä syöny, juonu litroittain pakuriteetä ja kattonu YouTube-videoita. Tällästä päämäärättömyyttä vaan niin tarvii joskus...mutta ei kyllä liian usein! :D Huomaan että jo tässä muutaman tunnin toimettomuuden jälkeen alan katteleen kelloa ja miettiin että mitenkähän tän päivän aikataulutan. Flunssakin on helpottanu jo onneks, joten ei varmaan tarvi koko viikkoa viettää neljän seinän sisällä.

Mutta otsikkoon viitaten, tässä teille päivän viihde:



Ja vielä päivän todellinen lmao rofl -momentti:


RAHKAMUIJAN blogi! Ihanaa että fitness-lifestylen ilosanoma leviää :'D Omat "saan täst niin paljon energiaa ja parsakaali on oikeesti hyvää" -hehkutukset on ihan samaa kategoriaa, ahahaha... Käykää oikeesti lukemassa, ihanan puhdistavaa nauraa välillä räkäsesti kaikelle!

<3

Tää tyttö rupeaa nyt sumplimaan loppuviikon aikatauluja ja parantamaan itseään edelleen pakuriteellä ja mustaviinimarjoilla. Loppuviikon ohjelmassa tiedossa muun muassa hierontaa, palauttavia kävelylenkkejä ja TIIMIPÄIVÄ! Jeee!

5 kommenttia:

  1. Kiitos mielenkiintoisesta blogista! Ihanan virkistävää nähdä kerrankin musavideo joka ei esineellistä naisia, vaan vilisee treenattuja (mies)kehoja :). Kantsii muuten olla varovainen sen hieronnan kanssa jos oot vielä kipeä - mun fyssari-äiti on mua monesti varoittellut että se voi pahentaa tautia (kun hieronta stimuloi verenkiertoa ja samalla pöpöjen leviämistä elimistössä) :/.

    VastaaPoista
  2. Moikka Jonna! Kiva että tykkäät ;)

    Hyvä pointti toi hieronnan välttäminen kipeänä. Mikäköhän on hyvä nyrkkisääntö siihen? Mä olin eilenkin jo mielestäni terve, vaikka nokka vähän vuosikin :D Mutta tosiaan varovainen saa olla treenienkin (koskee varmasti samalla tavalla hierontaa) kanssa, ettei kipeänä rupea huhkimaan ja aiheuta itselleen jotain vakavampaa tautia...

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Totta! Itse olen tässä myös palailemassa treenin pariin flunssan jälkeen, ja siinä saa kyllä olla tosi varovainen ja tarkkailla huolellisesti omaa kuntoa ja sitä miten kroppa reagoi. Mulla on muuten jo ihan terve olo (nenä kans vielä vähän vuotaa), mutta salilla huomaa että on otettava vielä huomattavasti normaalia kevyemmin. Mut kyllä tää tästä taas pikku hiljaa! Hieronnan suhteen toi sun vertaus treeniin vois varmaan toimia ihan hyvänä nyrkkisääntönä (eli ei kannata mennä hierontaan jos ei menisi treenaamaankaan) – monet ei vaan tuu ajatelleeksi hierontaa siitä näkökulmasta!

    VastaaPoista
  5. Niinpä. Kävin nyt tosiaan hieronnassa kun olo on ollu jo jonkin aikaa hyvä. Ja ainakin tuntu että homma toimii just niinkun pitää, eli lihaskalvoja saatiin hyvin auki ja nesteitä kiertämään eikä olo mitenkään ottanu takapakkia. :)

    Tsemit treeneihin ja toivottavasti sullakin flunssa on jo karkotettu!

    VastaaPoista

Jätä viesti <3