-

maanantai 16. syyskuuta 2013

Uusi treenijakso alkakoon :)

Sain eilen Annalta uudet sali- ja cardio-ohjelmat - ja BOOM! On meinaan HIITtiä ja kovatempoista kiertoharjottelua sen verran, että saadaan taas tästä tytöstä etittyä uusia vaihteita. Koko kropalle etsitään nyt erilaista ärsykettä tekemällä salitreenit pääasiassa sykkeitä reippaasti ylhäällä pitävien kiertoharjottelutreenien muodossa. Kierroksia on neljä per treeni ja jokaisessa n. viisi eri liikettä, jotka tehdään putkeen. Joka kierroksen välissä sykettä kohotetaan vielä 5 minuutin ajan cardiolaitteessa reippaalla tempolla. Huh!

Tänään ekan treenin aikana hiki kyllä virtas kiitettävästi. Sarjojen välissä ei varsinaisia taukoja ole, joten tällä tahdilla tehtävissä treeneissä ei paljon kaverin kanssa jutella itse kierrosten aikana... Jälkeenpäin fiilis on kyllä mahtava, mut auta armias jos joku tulee tielle kun syöksyn silmät hiestä kirvellen liikkeestä toiseen ;D

Näitä kovasykkeisiä treenejä ja cardion suhteellisen isoa määrää (vs. esim. body fitness) moni kyseenalaistaa. Bikini fitneksen ideologia on kuitenkin (ainakin omien valmentajien metodeja seuratessa) se, ettei meillä ole varsinaista off-kautta ollenkaan. Ympäri vuoden ollaan siinä kunnossa, että periaatteessa vois hyvin heittää vaikka kuvauskeikan vatsamakkaroita piilottelematta. Kisakuntoon ei pitäisi olla kuin muutama kilo matkaa, muuten dieetti käy keholle ja aineenvaihdunnalle kuluttavaksi. Varsinkin jos sitä tekee usemman kerran putkeen jojo-systeemillä, eli ensin kunnon bulkkikausi ja sitten rankka dieettausjakso.



Vähän Nahtalia Melon jalkalihaksia tähänkin päivään!


Mä myös uskon että pikavoittoja ei treenaamisessa ole ainakaan jos haluaa pysyvää muutosta; vuosikin on tosi lyhyt aika opettaa kehoa toimimaan uudella tavalla, joten ollaanhan kärsivällisiä. Silti joka ikisellä treenillä on merkitystä ja ne vievät askel askeleelta parempaan oloon, joten siihenkään ei kannata tuudittautua, että "ei sitä muutosta kuitenkaan hetkessä tule, tehdään työ sitte joskus" ;) Joka treeniin siis sen hetken oma paras kehiin, niin ei tarvi jälkeenpäin jossitella, että olisi pystynyt parempaan!



On muuten älyttömän palkitsevaa kuulla jos pystyn toisinaan inspiroimaan jotakuta alottamaan punttitreenit tai tavotteelliseemman treenin! <3 Viime viikolla palauttavan viikon pumppailuja tehdessäni yksi ihana tyttö tuli kertomaan, kuinka hänen alkaa tehdä mieli treenata kovaa mun treenailuja katsellessaan. Mahtavaa! Jos sinä ihana tyttö satut tätä lukemaan, niin toivon sulle loistavia treenihetkiä ja paljon niiden mukanaan tuomaa iloa ja hyvää fiilistä :)

Teille kaikille muillekin: kovia treenejä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti <3