-

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Tiimipäivä nro 1.

Eilen kokoonnuimme Team 24Gold -porukan voimin Keravan PowerCenterille treenaamaan, juttelemaan menneiden viikkojen aikana nousseista kysymyksistä ja ekaa kertaa harjottelemaan myös poseerausta. Oli ihana nähdä niin valmentajia kuin muita tiimissä treenaavia tyttöjä!

Ensivaikutelmat posettelusta oli että sitä taitaa tarvita treenailla tässä tulevina kuukausina vähän enemmänkin :D Asennoissa (varsinkin etuposessa) pitkään seisominen menee melkein treenistä sekin ja voin kuvitella että kisatilanteessa kroppa viimeistelyistä kuivana korkkareilla tasapainoillessa voi kramppi iskee :D Mutta hauskaa se oli joka tapauksessa ja voin jo nyt kuvitella että viihdyn lavalla..!

Kisavalmistautuminen tuntuu sen verran kaukaselta vielä, etten ole tarkemmin suunnitellut kisa-asua tai lookkia. Eilen juteltiin kuitenkin niistäkin ja kuultiin Annan kokemuksista kertyneitä vinkkejä ja mielipiteitä bikineistä, kengistä, hiuksista, meikeistä, kisaväreistä jne. Ja kyllähän niitä juttuja jo kannattaa alkaa miettiä, ne on niitä tärkeitä pikku palikoita jotka muodostaa kokonaisuuden miltä koko paketti sitten lavalla näyttää :) Itse oon vähän sen tyyppinen etten ole jaksanut noista kaikista vielä täristä ja intoilla tähän asti kovin paljoa...meen sillä asenteella että kunto on se tärkein juttu mitä tuomareille mennään esittämään, mutta kyllähän noi kaikki näyttelee lajissa tosi tärkeetä roolia.

On kyllä kaiken kaikkiaan iso juttu nähdä paitsi saman lajin puitteissa treenaavia, vieläpä samaan tiimiin kuuluvia tyttöjä säännöllisesti! Sitä jakaa kaikki nää hulluudet kuten kassissa mukana kulkevat lytistyneet kana- ja bataattipussukat, puuttuvien haarukoiden puutteessa käsin syömisen ja hikisenä treenistä seuraavaan siirtymisen. Sitä ymmärtää jotenkin eri lailla samaa asiaa harrastavan ihmisen arjen, kun tietää tasan tarkkaan millasia juttuja se sisältää. Hikeä, minigrip-pusseja, jumittavia lihaksia. Päättäväisyyttä, tahdonvoimaa, mielenlujuutta. Endorfiinia, iloa, energiaa. Kaikkee sitä ja paljon muuta! Ja sen kaiken se toinen parhaassa tapauksessa ymmärtää vaikket edes selitä.

On meillä paras tiimi! ;) <3

ps. Kännykkä unohtu laukkuun koko päiväksi joten kuvasaldo jäi nolliin :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti <3