-

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Viikonloppufiilareita kuvin

Talviajassa taas! Muistittehan siirtää kellot?? Syksy tuntui melkein jäävän väliin tänä vuonna kokonaan (tai sitten se alkoi nyt), kun täällä on kuitenkin ollut vielä kohtuulämmin (ainakin sellanen Suomen kesä -lämmin, eh.). Sataa toki vähä väliä, mutta niinhän Suomen kesässäkin sataa ;)

Viikonloppuun mahtui muutamat hyvät treenit. Ei niistä sen kummempaa, joten annetaan kuvien kertoa välillä.


Perjantaina vuorossa oli vanha kunnon HIIT. Eli ei muuta kuin hanaa juoksumattoon ja hyvät musat korviin. HIITit on ihanan kamalia, niissä on pakko kääntää sellanen "kipu on kivaa ja tuska taivaallista" -vaihde päälle. :D Mä aloin vasta hiljattain käyttää sykemittaria, ja tässä treenissä syke kävi lähellä 190 ja keskisykekin oli 163. Eli ei mitään ihan kevyttä hommaa :) Jälkeenpäin fiilis on kyllä taivaallinen, suosittelen siis kaivamaan itsestä sen pienen masokistin hetkeksi.


Käytiin perjantaina kamujen kanssa aivan ihanassa pianobaarissa. Elävää musaa hämysessä kellaribaarissa, aivan ihanaa. Tonne tulee varmasti palattua vielä mooonta kertaa.


Lauantaina mua odotti ikävä ylläri salilla: se oli KIINNI :( Olin ignorannu ovessa olleen huomautuksen asiasta, ja harmitti etten ollu tehny salitreeniä edellisenä päivänä HIITin sijaan/lisäksi...


Treenit on kuitenkin tehtävä, ja vuorossa oli sopivasti plyo, joten tein sen sitten taas meidän poraskäytävässä. :D Ei tarvinu edes paljon soveltaa! Koitin tehdä teille videookin idealla "näin teet tehokkaan kotitreenin", mut kuvaaminen oli yksin aika hankalaa ja tuloksena oli hämmentäviä kuvakulmia jotenkin tähän ylläolevaan tyyliin... :D Ehkä joskus paremmalla onnella ja kuvaajan kanssa sitten.


Sunnuntaina siis ei myöskään punttia Johannalle. Kävin tekemässä aamucardion portaita kävelemällä taas, joten saatte näitä hikikuvia nyt sitten taas. Another day another sweaty tank top.


Sunnuntaipäivä huipentui ruokapreppailuun. Nyt on taas lihat, bataatit ja riisit valmiina. Rehut valmistan aterian yhteydessä erikseen, tai sulatan pakasteesta (esim. parsakaalit). Varmaan olis terveellisempää valmistaa itse pakastevihannesten ostamisen sijaan, mutta ovat niin älyttömän paljon edullisempia noi pakasteesta ostetut, että niillä mennään nyt toistaseksi.

Mitäs teidän viikonloppuun kuului? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti <3