-

torstai 21. marraskuuta 2013

Yhteistyössä: Ostosmaailma.fi

Heipparallaa! Aloitimme eilen yhteistyön uuden kumppanin kanssa: Ostosmaailma.fi! Kyseessä on verkkopalvelu, jonka idea on mun mielestä loistava: käytettyjen tavaroiden myyminen, ostaminen, vaihtaminen ja vuokraaminen. Mä olen itse tullut hyvin tietoiseksi siitä, miten paljon turhuuksia tulee huomaamattaan kaupasta ostettua, joten kannatan ehdottomasti hyväkuntoisen käytetyn tavaran kierrättämistä. Kannattaakin tsekata ennen kauppaan kävelemistä, löytyisikö tarvitsemasi asia käytettynä - säästät luontoa ja hyvin suurella todennäköisyydellä myös pankkitiliä!


Nyt joulun alla on myös loistava aika kaivella kaappien sisältöä ja pistää hyvä kiertämään. Monesti sitä yllättyy, kuinka paljon kaappien syövereistä löytyykään kamaa, jonka olemassaoloa ei ole edes muistanut vuosiin... (tai en tiedä kuinka ahkeria siivousihmisiä lukijoiden joukosta löytyy ;) Toisen romu on kuitenkin toisen aarre, joten turha hamstrata käyttämätöntä tavaraa vuosia kaapeissaan, kun joku voisi oikeasti tarvita sitä. :)

Marraskuun ajan Ostosmaailmassa on käynnissä myös avajaiskilpailu: jokaisen marraskuun aikana ilmoituksen jättäneen kesken arvotaan 1000 euron arvoinen matkalahjakortti, joten hoplaa, nyt äkkiä myymään ja ostamaan joululahjoja!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti <3